VMware App Volumes 4 Üzerinde Microsoft MSIX Eklentisi

Teknolojinin evriminde, ürünlerin ve özelliklerin birbirinden en iyi şekilde ortaya çıktığı önemli zamanlar vardır. Son zamanlarda, Microsoft ile işbirliğimizde bunu çok görüyoruz. Microsoft Azure’daki Horizon Cloud, Windows Sanal Masaüstü’nün tüm özelliklerini sorunsuz bir şekilde birleştirerek Windows 10 Enterprise çoklu oturumu gibi Windows Virtual Desktop’ın heyecan verici yeni özelliklerine VMware Horizon’un tüm değerlerini kattı.

Benzer şekilde, Microsoft Azure’da, VMware Dynamic Environment Manager ve Microsoft FSLogix Profil Yöneticisi, en iyi kullanıcı ortamı yönetimi özellikleriyle birlikte profile ve user verilerinde roaming için birlikte çalışır.

Bu trend devam ediyor ve Windows 10’un son sürümüyle birlikte (2004), MSIX uygulama paketlerinin genişletilmiş formlarında sanal disk üzerinden ulaştırılmasına olanak sağlamak için “app attach” adı verilen yeni bir özellik eklendi. VMware, App Volumes’un yeni haliyle aynı arabirimden son kullanıcılarınıza kolayca sunulabilmesi açısından MSIX’i App Volumes 4’e getirmek için Microsoft ile birlikte çalışmaktadır.
Screen Shot 2020 06 01 at 1.04.31 PM1
App Volumes 4, gelişmiş life cycle management özelliğiyle, BT Yöneticilerine yönetim kolaylığı tanıyan App Volumes’un yeni bir sürümüdür. App Volumes, Horizon, Citrix Virtual Apps ve Desktops ve RDSH sanal ortamları için uygulama ve kullanıcı yönetimi çözümüdür. App Volumes, çok sayıda kullanıcıya gerçek zamanlı olarak çok çeşitli uygulamalar sunmak için kolaylıklar sağlayarak BT maliyetlerini azaltmaya yardımcı olur.
Uygulamalarınızın hem şirket içinde hem de cloudda yönetilmesine yardımcı olacak yenilikler getirmekten heyecan duyuyoruz ve MSIX uygulamasının genel uygulama yönetimi stratejinize yardımcı olacak bir yol olduğunu düşünüyoruz

Bir yanıt yazın